Recensies

De behandelingen van Robert Jan zijn heel bijzonder, helend, confronterend maar o zo fijn en liefdevol. Het zijn echt cadeautjes voor jezelf, een investering in jezelf.
Zonder dat je hem iets hoeft te vertellen waarom je naar hem bent toegekomen voelt hij wat er mis is en waar je mee worstelt in het dagelijkse leven. Hij weet precies de vinger - of in het geval van Robert Jan zijn hand - op de zere plek te leggen, letterlijk en figuurlijk. Daar gaat hij dan samen met jou op verschillende manieren mee aan de slag zodat je al na enkele behandelingen voelt dat je beter in je vel komt te zitten.
Je ontdekt waarom je bent zoals je bent.
Hij weet blokkades te doorbreken en een helder inzicht te krijgen in je denken, doen en laten.
Na 4 behandelingen voelde ik mij al een stuk opener, blijer, had ik meer zelfvertrouwen in mij zelf gekregen, kon ik mijn gevoelens beter onder woorden brengen en was ik liefdevoller t.o.v. mijn medemensen. Een hele prachtige en bijzondere ervaring.
Eigenlijk zou iedereen deze mooie ervaring moeten ondergaan als is het maar om jezelf beter te leren kennen.

Gerbera Young

Lieve Robert Jan,

Allereerst wil ik je laten weten dat ik erg onder de indruk ben van jouw vriendelijke, liefdevolle uitstraling, je open houding, en hoe ook jij jezelf kwetsbaar opstelde. Hoe je vertelde hoe je zover gekomen bent, met vallen en opstaan, tot wie je nu bent.

Een integer, liefdevol, en begripvol mens die van andere mensen houdt en andere mensen wil helpen en begeleiden om ook weer liefdevol en gelukkig te worden.

De eerste keer dat ik jou ontmoette was bij een familieopstelling, die je samen met

Arie van der Wijst deed.  

Een familieopstelling die mij meer gegeven heeft dan ik had verwacht, ondanks het de hele andere kant opgegaan is dan ik wilde. Ik was zeer onder de indruk zoals jij je kon inleven in de persoon die je speelde, je ging er zelfs op lijken, bijna hetzelfde spreken, terwijl je die persoon niet eens kende.

Bij deze wil ik ook Arie van der Wijst alsnog heel hartelijk bedanken, hij leidde de opstelling bijzonder goed.

Na de opstelling nog even e.e.a. doorgenomen en in dat gesprek vertelde je me dat ik volledig vanuit mijn hoofd leefde en niet van uit mijn gevoel en dat je me wilde helpen om weer bij mijn gevoel te komen.

Zo lieve Robert Jan, ben ik bij jou aan een traject begonnen wat niet altijd makkelijk was, wat soms zelfs heel moeilijk was. Tijdens dat traject heb ik moeilijke beslissingen genomen, waar ik nu blij mee ben.

Jij bleef lief en geduldig en nu, na maanden met jou gesproken en gewerkt te hebben, kan ik zeggen, het gaat goed met me. Ik ben een ander, liefdevoller mens geworden, die nu vanuit zijn gevoel durft te leven.

Dank je wel Robert Jan, ik houd van je,

Wilma

Helder spiritueel inzicht………. Vóór mijn bezoek aan Robert Jan had ik eigenlijk niet zo’n goed beeld van wat ik mij daar bij moest voorstellen. Hoe anders is dat nu! Na een paar behandelingen door Robert Jan ben ik herboren, is mij duidelijk geworden én heb ik ervaren wie ik werkelijk ben. Dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben. Ik sta nu voor het eerst echt met twee benen stevig op de grond en heb handvatten gekregen om als ik een stukje van mezelf dreig weg te drijven weer in mijn kracht te komen. Heerlijk!

Op integere, liefdevolle wijze heeft Robert Jan mij zelf de sleutel laten vinden om onvoorwaardelijk van mijzelf te houden en daarmee het leven nog vollediger te kunnen omarmen.

Zonder daar voorafgaand over te hebben gesproken heeft Robert Jan ook letterlijk de vinger op mijn zere plek gelegd en een fysieke klacht waar ik al jaren mee worstelde bij me weggenomen. Een wonderbaarlijk mooie ervaring, die zo mogelijk werd gevolgd door een nog specialer moment.

Voorheen kon ik mij alleen ontspannen met mijn ogen dicht; zodra ik de spanning uit mijn lijf liet gaan sloten mijn ogen automatisch. Tijdens een van de behandelingen legde Robert Jan zijn hand in de buurt van mijn hart, waarna ik een enorm krachtige energie voelde stromen door mijn lijf die er uiteindelijk toe leidde dat mijn ogen openden. Ik was nog volledig ontspannen en heb geprobeerd mijn ogen te sluiten, maar steeds als ik een poging waagde “sprongen” ze weer open. Robert Jan heeft letterlijk en figuurlijk mijn ogen geopend. Ik wil, kan en durf nu alles te zien dat op mijn pad komt omdat ik weet dat ik whatever happens zal blijven staan.

De behandelingen van Robert Jan hebben deels een direct merkbaar effect en deels een, zoals ik het zou willen noemen, “vertraagd” effect op mij gehad. Wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat mij pas na een aantal maanden echt duidelijk is geworden wat het effect ten volle is. En dat is nog mooier dan ik direct na de behandelingen al vond.

Ik kan alleen maar zeggen: geef jezelf een waanzinnig cadeau en ga samen met Robert Jan op zoek naar jouw heldere spirituele inzicht.

Monique Hulstra

Robert Jan heeft bij mij als coach de rauwe randen weggehaald, die randen waardoor ik weer geloof in mezelf, de kracht voel om mooie dingen te gaan doen, die mij inspireren. Hij heeft mijn levensmotto meegegeven. ' Mijn creatieve geest die geuit moet worden.'  En die zin past bij mij. Ik moest iets anders dan altijd was. Er was bij mij een 'moeten' nodig, ook al stuiterde Robert Jan en ik bij het woord 'moet'. Confronteren is ook een mooie eigenschap van Robert Jan op een liefdevolle manier. Sowieso is uiten een ding van mij, iets wat ik te weinig heb gedaan, nu bij deze, dank je wel Robert Jan, ik uit mijn waardering voor jou. Bij afscheid heb ik gezegd en dat meen ik: " je bent je gewicht in goud waard". Dank je wel. Je was mijn anker in 'my drifting days'  en nu ben ik vrij." 
De warmte, de liefde, de ondersteuning die ik van Robert Jan heb mogen ontvangen, waren letterlijk onbetaalbaar en hij gaf het mij. Door Robert Jan ben ik weer gaan geloven dat ik écht een mooi mens ben. Ik heb mezelf her-ontdekt met de hulp van Robert Jan.

Lieve groet, Ellen Westgeest

Beste Robert Jan,
Na jaren van steeds terugkerende lichamelijke klachten, waarvan niet duidelijk werd wat er aan de hand was en waar geen oplossing voor leek te zijn, ben ik met mijn klacht naar Robert Jan gegaan. Na twee behandeling was de pijn volledig verdwenen. Om herhaling te voorkomen adviseerde Robert Jan mij de dieperliggende oorzaak van de klacht op te sporen middels zijn diagnostische gave. Na een paar sessies heb ik helder inzicht gekregen in het ontstaan van de pijnklachten en kreeg ik handvatten aangereikt om herhaling te voorkomen. Ik zal je zeker aanraden in mijn omgeving bij mensen met lichamelijke of geestelijke klachten, omdat ik nu weet dat je niet onnodig hoeft te lijden.
Dank je wel Robert Jan, LW

Lieve Robert Jan,
Als ik terugkijk op de sessies die ik bij Robert-Jan heb gehad, zijn er een aantal woorden die naar boven komen:

Zuiver, Ongezouten eerlijk, Respectvol en Vertrouwen.

Robert-Jan geeft je altijd wat je op dat moment nodig hebt zonder te “pleasen”. Sterker nog:

Of het nu zijn woorden of zijn daden zijn, hij is altijd zuiver en eerlijk.

Soms heeft hij een boodschap, dan wel opdracht voor je die je niet wilt horen, maar hij weet dat op een dusdanige respectvolle manier te brengen dat je het bij jezelf binnen laat komen en er niet omheen kan.

Één van zijn grootste krachten is dat hij door zijn eigen emoties te laten zien, jou helpt om bij je eigen emoties en waarheid te komen. Zijn openheid wekt meteen vertrouwen op en helpt zelfs de grootste scepticus om zich open te stellen voor de hulp die Robert-Jan te bieden heeft. Dank je wel Robert-Jan, voor wat je voor met hebt gedaan en nog steeds doet!

Hartelijke groet,

Heidi Lichtveld

Worstelend met pijn, op zoek naar mijn pad en mijzelf, maakte ik, sceptisch en vol twijfels, een afspraak met Robert Jan de Roo.

Nu, een half jaar verder, sta ik heel anders, maar vooral sterker in het leven. Robert Jan coacht, verlicht de pijn, leert je oude pijn te verwerken of ermee te leven, helpt je terug op je levenspad, geeft inzicht in wie je echt bent en waar je naartoe gaat. Zet je in je kracht.

Robert Jan heeft een gave. Tot mijn grote verbazing wist hij mijn problemen tijdens de eerste afspraak in kaart te brengen zonder een woord gewisseld te hebben. Naast zijn gave, een gevoel van vertrouwen en zijn eigen persoonlijke ervaringen, is Robert Jan eerlijk en vertelt op een prettige manier dat er iets bij jou kan (moet) veranderen.

Ik ben vanaf 1996 bij allerlei professionele hulpverleners geweest. Zij hielpen me allemaal om verder te komen, maar ik kwam verder op de manier waarop ik het al deed. Met als gevolg dat ik iedere keer hetzelfde ging doen. Robert Jan heeft mij op MIJN pad gezet

Robert Jan levelt met je. Troost je niet. Gelijkwaardig. Geeft inzicht in jezelf. Door oefeningen leer je om hobbels te nemen en ga je anders naar lastige situaties kijken en ermee om te gaan.

Zweverig? Helemaal niet! Vraag me niet hoe het kan, maar het werkt!

Bianca

Ik ben elke keer weer onder de indruk van de werkmethode van Robert- Jan. Hij kan enorm goed invoelen en dan bedoel ik letterlijk voelen. Het is heel bijzonder om mee te maken dat hij door een paar aanrakingen echt raakt en direct bij de kern kan komen. Een van zijn eerste vragen die hij mij stelde was precies de juiste en precies waar ik mee worstelde, zonder dat ik het hem had verteld. Confronterend maar nodig, maar boven al een mooie ervaring. Andere ogenschijnlijke 'simpele' oefeningen die hij mij leerde om o.a. om nog meer in mijn kracht te gaan staan ervoer ik op dat moment bijna als een klein wonder: "Kan het echt dat ik dit nu opeens zo anders zo voel dan een paar minuten geleden? Wat een verschil!" Dat riep het bij me op. Lastig om zo uit te leggen, dat moet je zelf ervaren. Sommige mensen staan altijd achter je, naast je of voor je, maar Robert Jan gaat als coach zover dat hij voor jou op de grond gaat liggen zodat jij bovenop hem kunt staan! Hoe bijzonder is dat?!
Manon Wang

Elke sessie bij Coaching Praktijk Robert jan de Roo was leerzaam en heeft mij hele waardevolle inzichten opgeleverd. De ruimte die geschept wordt is veilig en ik voelde mij op mijn gemak om mijzelf te uiten. Op een deskundige en respectvolle manier heeft Robert Jan naar mij geluisterd en mij op weg geholpen. De laatste sessie waarbij ik mijn LEID-motief in handen kreeg was t leukst! Je moet even een drempel over, maar als je eenmaal de stap hebt gezet wordt je heel goed begeleidt in je proces! 

Groet, A uit Almere

Robert Jan heeft mij zakelijk heel goed geholpen. Door met zijn inzicht nieuwe visies aan te reiken. Hij ziet echt wat wel werkt. Zo waardevol!
Ik adviseer iedereen die nieuwe wegen zoekt Robert Jan van harte aan.
Annika Ruhe

Lieve Robert Jan,

Onze kleinzoon heeft in 2013 een levertransplantatie gehad. Begin 2014 kreeg hij albumineverlies(eiwit). In 2014 heeft Robert Jan een aantal behandelingen gedaan en zei dat er onderin zijn buik iets zat wat niet goed was. De doctoren zijn in 2016 er eindelijk pas achter gekomen, dat tijdens de transplantatie het stukje wat tussen zijn gal en dunne darm (roux y list) was geplaatst niet goed was. Omdat het een operatie zou worden waar ze geen ervaring mee hadden en zeer risicovol was heeft het zolang geduurd voor hij eindelijk 12 juni 2017 is geopereerd.  De operatie heeft 9 uur geduurd.

Rob heeft hem na de operatie ondersteunt in zijn helingsproces. En wonder boven wonder is hij al op 22 juni ontslagen uit het ziekenhuis. De doctoren waren stomverbaasd dat hij zo snel opknapte. Ze hadden zeker gedacht dat het wel 6 weken in beslag zou nemen.

Wij weten zeker dat Robert Jan hier een aandeel in heeft gehad. En willen hem daar ontzettend voor bedanken.

Willen ook de mensen aansporen heb je wat, ga naar hem toe hij is steengoed.

Groetjes,

Patricia van Leeuwen

Mijn dochter heeft een aantal behandelingen van Robert Jan gehad en dat was bijzonder! Ze heeft door een lichte verstandelijke beperking moeite met zich uiten en vaak buikpijn. Robert Jan voelde aan haar schouders en wist meteen wat er aan de hand was (ik had hem echt niets verteld). Zij herkende wat hij benoemde en de heling werd ingezet. Hij kreeg haar zelfs zover dat ze haar gevoelens en frustratie uitschreeuwde, zo mooi dat ze dit durfde. Haar buikpijn is weg en ze voelt zich sterker dan ooit. Bedankt voor de aandacht en liefde voor mijn kind!

Jolanda Heredia

Beste Robert Jan,
Wil u even laten weten dat ik werk heb. Zo een fijn gevoel. Ik ben werkzaam als leidinggevende op een kleinschalig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het werk is zo leuk omdat het een combinatie is van het begeleiden, sturen en het coachen van het personeel op de werkvloer, maar ook bijspringen als dit nodig is. Moet wel veel gebeuren, maar we gaan er met z’n allen voor en kijken nu vooruit en niet meer achteruit. Zijn al veel dingen geregeld om het werk nog leuker en makkelijker te maken voor het personeel.  Daar ben ik erg trots op. Dacht laat het u weten.
Bedankt voor uw hulp en steun.
Liefs, Rachel

Na paar behandelingen bij Robert Jan heb ik meer kennis over mijzelf gekregen. Met een open (opgelucht) hart ga ik nu anders met bepaalde situaties om. Ik zou iedereen “Coaching Praktijk Robert Jan aanraden. Robert Jan jij voldoet aan alles wat ik nodig heb. En hopelijk volgen er nog meer in jouw bijzondere praktijk!
Waar mijn leven (opnieuw) is begonnen.
Alles in en om mij is weer in beweging. Een praktijk met kennis en wijsheid.
Opent mijn zintuigen. In contact gebracht met mijn hart/mijzelf.
Bewustwording van wie en wat ik ben.
Ik voel me sterk, zelfverzekerd maar vooral gelukkig met mijzelf en daardoor ook (meer) met anderen. Ik geniet intenser van het leven en de natuur.
Respect voor Robert Jan en hoe hij mij liefdevol heeft bijgestaan!!
Lang leve "Coaching Praktijk Robert Jan de Roo" 
Reshma Devi

Robert Jan is een Kanjer in zijn werk.
Lida Tuijp

Gisteren op de beurs een heel helder inzicht gekregen van mijn collega Robert Jan. Terwijl hij het inzicht gaf dacht ik hetzelfde mooi hoe mensen op een lijn kunnen zitten.
Robert Jan dank je wel voor het mooie inzicht.
Liefs, Karin

Robert Jan de Roo van Coaching Praktijk Robert Jan de Roo heeft voor mij de afgelopen ziekteperiode tomeloos ingezet voor mij en mijn gezin om de periode van duisternis door te komen. Hij heeft mij geleerd om weer de regie in eigen hand te nemen hoewel ik mijzelf daar nog te zwak voor vond door de slopende ziekte. Hij heeft mijn lichamelijke klachten weten te verminderen middels een wekelijkse healing. Je levenspad loop je altijd alleen, maar het wonderbaarlijke is en dat weet ik uit ervaring dat als je in periode van verdriet zit er altijd een reikende hand is. Schroom niet om die hand vast te pakken. Deze hand kan een deel van uw pijn, angsten en verdriet doen verminderen zodat u uw levensweg weer verder kunt vervolgen met minder bagage in de rugzak van levenservaringen. 
Dank je wel Robert Jan.
Fons van Eijk

Door de juiste vragen te stellen en jezelf te confronteren met je eigen uitspraken helpt Robert-Jan in het doorbreken van vaste denkpatronen. En let op, Robert-Jan laat zich niet met zomaar een antwoord afschepen! Een “uitgedacht” antwoord heeft hij direct in de gaten! Niet goed genoeg, opnieuw!

Robert Jan zet aan tot nadenken en begeleidt in het aanpakken van uitdagingen. Zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven maakt het Robert Jan mogelijk het bedrijf te analyseren en zich te verplaatsen in mijn positie als DGA. Zijn gave geeft hem de daarnaast kracht feilloos “de vinger op de zere plek” te leggen, of deze nu in het bedrijf, de cultuur of bij jezelf als leiding zit.

Robert-Jan schrijft niet de oplossing voor, maar coacht je in het definiëren van de oplossing. Cedric

Over het algemeen ben ik best goed met woorden……. het cadeautje dat ik door  Robert Jan aan mijzelf heb kunnen geven laat zich echter moeilijk omschrijven. Dat is waarschijnlijk omdat het zo verschrikkelijk goed VOELT en permanent IS.

Omdat ik dat wat ik heb ervaren zo graag ook aan anderen toewens waag ik hieronder een poging:

Door een bericht op face-book, heb ik een afspraak gemaakt met Robert Jan. Na de intake, (hij wist niet wat mijn hulpvraag was) voelde hij al snel wat mijn knelpunten waren. Door zijn aparte behandeling (hij liet mij schreeuwen en zelfs op zijn rug staan, doodeng). Hij heeft mij daardoor een inzicht laten zien, in wat mijn knelpunten waren, dat ik meer voor mijzelf moet zorgen en overtollige ballast weg moest gooien, daardoor ben ik nu een blijer mens. Mijn klachten zijn steeds minder geworden, was en is soms best moeilijk maar het gaat steeds beter, zelfs in mijn omgeving zien ze het resultaat, ik ben blij dat ik toen die afspraak heb gemaakt.

Ans der Kinderen.

“Waar ik aanvankelijk geen beeld had hoe Robert Jan te werk zou gaan heb ik inmiddels de ervaring dat hij dit op een zeer bijzondere manier doet. Zonder vooraf je hele verhaal te hoeven doen voelt Robert Jan waar de pijnpunten zitten. Bij dit voelen moet je je voorstellen dat hij dieper ziet en voelt dan jezelf. Na afloop van een sessie voel je je lichter. Het lijkt of hij zorgen bij je weg kan nemen en mogelijkheden biedt om niet in oude valkuilen te trappen. Daarnaast zijn we ook tot een “Leidmotief” gekomen, waaraan je steeds kunt toetsen of iets bij jou hoort of niet. Heel verhelderend.”

Jolanda Dekker

Beste Robert Jan, hierbij mijn recensie:

Aan de hand van simpele oefeningen en aandacht voor mezelf heb ik geleerd om voor mijzelf te zorgen zoals ik voor alle andere doe, zonder dat ik me schuldig voel.

Robert Jan heeft met zijn begeleiding de juiste vragen weten te stellen die me inzichten gaven in mijn eigen kunnen. Nu ik mijzelf op de eerste plaats heb gezet, gaat alles veel makkelijker in het leven. Ik heb energie en voel me positief. Het zelfvertrouwen is enorm dat het soms onwerkelijk voelt, een jaar terug had ik niet kunnen geloven dat ik me zo kon voelen. Ik sta eindelijk in mijn eigen kracht en durf op mijn intuïtie te handelen. Sinds ik dat doe, komen situaties en mensen op mijn pad die alleen voor nog meer positieve energie zorgen en mijn echte ‘ik’ erkennen.

Liefs, A’ te Almere

Dag Robert Jan,

Vond het heel bijzonder hoe jij weer op mijn pad kwam. Drong langzaam tot me door dat ik graag een behandeling/coaching van jou wilde. Ik was gedeprimeerd en had een naar gevoel in mijn kaak. Ik was met pensioen gegaan en nu een jaar later wist ik het even niet meer, wat moet ik mijn leven? Al snel heb je inzichtelijk gemaakt hoe ik mijzelf blokkeerde. Het was vertrouwd bij jou, heel makkelijk kon ik me aan je toevertrouwen om samen te kijken wat de oorzaak was en wat eraan gedaan moest worden.

Eerst moest ik nog wat opruimen, oude gevoelens die mij in de weg zaten. Dat werkte heel bevrijdend. Het allermooiste moment was voor mij de sessie over mijn vader, het was zo kloppend zo respectvol. Het nare gevoel in mijn kaak verdween, ik had mijn kaken goed op elkaar geklemd gehad en dat is nu niet meer nodig.

Je zette mijn doelen wel weer op zijn kop met het leidmotief. Dacht dat ik mijn weg gevonden had, maar dat was een dwaalspoor. Heb nog werk te doen om mijn pad te vinden, maar wat je zei klopte en die kant ga ik op.

Dank je wel en tot ziens,

Liefs Lida

Zonnebloemweg 74A
1338 TV - Almere Buiten

M: 06 20 44 44 34
T: 036 54 50 944
E-mail: info@robertjanderoo.nl

KvK 60058242

       

Nieuwsbrief

Meld je aan als vriend en
ontvang ons laatste nieuws