“Liefdevol, maar niet zacht. Spiritueel, maar niet zweverig.“

Diagnose door helderziende waarneming 

interieur 12De praktijk Helder spiritueel inzicht is gericht op het helpen bij psychosomatische klachten. Dit zijn klachten die (vooral) lichamelijk zijn, maar waarbij psychische factoren een duidelijke rol spelen. De praktijk zet zich regelmatig in voor mensen die lichamelijke of geestelijke klachten hebben waar de reguliere geneeskunde geen antwoord op heeft gevonden.

Wij richten ons niet op het bestrijden van symptomen. We stellen de oorzaak vast en bieden een oplossing voor het lijden. Dat kan lichamelijke pijn zijn, geestelijke gesteldheid, moeite met de spirituele ontwikkeling of een ander onbehagen. 
Vanuit een holistische gedachte – lichaam, geest en ziel zijn één – is de diagnose altijd gericht op lichamelijke pijn en geestelijke gesteldheid

Waarneming en diagnose op het lichamelijke, het geestelijke en het oorzakelijke vlak vinden plaats via helderziende waarneming. Voor deze ‘diagnose van de oorzaak' maken we gebruik van psychometrie: door het aanschouwen en aanraken van een cliënt (of alleen een foto) wordt informatie verkregen over wat er aan de hand is. 
Ook voor kinderen is dit een geschikte werkwijze. Zij kunnen vaak niet goed verwoorden waar ze last van hebben, zeker als het gaat om zwaar emotionele of lichamelijke gebeurtenissen die plaatsvonden voordat ze konden praten.

Waar een psycholoog of psychiater enige sessies nodig heeft om tot de kern te komen, brengen wij dat in anderhalf uur heel helder in kaart. Exact vaststellen wat iemand mankeert, dat is aan artsen voorbehouden. Maar we maken wel duidelijk waar de pijn of emotie zit.

De diagnose is de basis voor een behandelplan. Binnen de praktijk werken zes specialisten samen, waaronder initiatiefnemer Robert Jan de Roo. Zij bieden een breed spectrum van therapieën, die waar gewenst ook gecombineerd worden.

demo

Robert Jan de Roo

Robert Jan de Roo      

“Ik heb een nuchtere kijk op het spirituele: ik heb een gave en die gebruik ik.”

Mijn inzicht 

interieur 13Van jongs af aan heb ik de gave dat ik bij anderen kan zien wat er aan de hand is. Ik voelde mij daardoor vaak niet begrepen en heb het lang weggestopt. Maar nu weet ik dat ten volle te omarmen, om het vervolgens op een liefdevolle wijze voor deze wereld in te zetten.

Als helderziende (of paragnost) kan ik buiten mijn normale gezichtsveld gebeurtenissen of situaties schetsen die in het heden, het verleden en de toekomst liggen. Daarnaast ben ik in staat om daadwerkelijk bij de ander pijn te verlichten en hem of haar (weer) in verbinding te brengen met de liefdevolle eenheid die aan de basis van elke persoonlijkheid staat.
Met mijn gave help ik mensen inzicht te verkrijgen in zichzelf. Inzicht in de oorzaak van de pijn. Inzicht in de pijnpunten die het leven soms zo moeilijk maken. Inzicht in datgene wat ze tegenhoudt tot volle bloei te komen. Dat inzicht is daadwerkelijk ‘in-zicht’: je kijkt bij jezelf naar binnen.

Klachten en problemen

Misschien heb je al een eerste idee van wat er mis met je is, misschien ook niet. Hier vind je een aantal veel voorkomende klachten en de manier waarop ze zich kunnen uiten. 

Herken je je in een of meer klachten en hun symptomen? En wil je er ook daadwerkelijk mee aan de slag? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. 

“Praktijk voor spirituele diagnostiek en lichamelijke en geestelijke gezondheid”

Afdrukken E-mailadres

Zonnebloemweg 74A
1338 TV - Almere Buiten

M: 06 20 44 44 34
T: 036 54 50 944
E-mail: info@robertjanderoo.nl

KvK 60058242

       

Nieuwsbrief

Meld je aan als vriend en
ontvang ons laatste nieuws